други актьори

Лайън Васчик

Катрин Хес

Нилс Курвин

Готфрид Волмер

Лайън Васчик е роден на 6 юли 1994 г. в град Берлин.  Той прави актьорският си дебют във филма "Die Zeit der Kraniche".  След това  е бил в  главната роля на сериала "Doctor's Diary".

Ролята:

Играе от 40 сезон в ролята на полицай Фин Бартълс.

Катрин Хес е родена на 26 юни 1985 г. в град Аахен. Учи комедийно майсторство за две години в училището по драматургия "Артуро" в Кьолн. Тя започва кариерата си в театъра в Кьолн, става известна с ролята си  в сериала "Забранена любов" по ARD в ролята на Джудит Хадендорф.

Ролята:

Нилс Курвин е роден на 27 юли 1975 г. в град Мюнхен. Учи актьорско майсторство в Академията по музика и театър "Феликс Менделсон Бартолди" в Лайпциг.

Ролята:

Играе от 14 сезон в ролята на служител в техническият отдел (KTU) - Хартмут Фройнд.

Готфрид Волмер е роден на 7 юли 1953 г. в град Гьотинген. Той взима уроци по актьорско майсторство в училище за висше образование по изкуства в Берлин.

Ролята:

Играе от 3 до 37 сезон (общо 261 епизода) в ролята на комисар Дитер Бонрат.

Играе от 28 до 42 сезон (общо 98 епизода) и от 44 сезон в ролята на старши комисар Джени Дорн.

Дитмар Хун

Дитмар Хун е роден на 31 Август 1944 г. в град Тенеберг. Учил е в театралното училище „Hans Otto“ в Лайпциг,  през 1970 г. прекъсва обучението си, за да отиде войник. Дитмар Хун е запален любител на водните спортове в продължение на десетилетия.

Ролята:

Играе от 2 до 31 сезон (общо 214 епизода) в ролята на главен комисар (от еп. "Truckstop") Хорст "Хоте" Херцбергер.

x
Този сайт използва "бисквитки". Повече информация. Съгласен съм!